ERNA SCHOONMAAK

ERNA GROUP ambieert aan alle wensen van zijn klanten tegemoet te komen, zodat hun imago evenveel glanst als de oppervlakte die zij schoonmaken.

 • Vast aanspreekpunt
 • Op maat gemaakte efficiënte werkschema’s
 • Opgeleid, representatieve en vriendelijke schoonmaakmedewerkers
 • Flexibel inzetbaar
 • Regelmatige kwaliteitscontroles
 • Altijd goed bereikbaar en snelle service
 • Maken gebruik van milieuvriendelijke schoonmaakproducten
 • Schoonmaak dagelijks of periodiek

Waarvoor staat ERNA GROUP?

ERNA GROUP investeren in kwalitatief en stabiel ondernemen op een sociale manier.

Wij investeren volop in het opleiden van onze medewerkers. Bij de ERNA GROUP bv aan de slag gaan is de opstap naar een nieuwe carrière. Wij maken de combinatie sociaal ondernemen met oog voor een excellente kwaliteit en commercieel gevoel.

Kantoren, burelen, scholen, klassen, industriële schoonmaak, ziekenhuizen, na verhuizing nood aan schoonmaakhulp.

ERNA GROUP uw partner in Groot Antwerpen. En omringende steden. Wij zijn actief in gans Vlaanderen.

Laat ons het werk verrichten

Het plannen voor het schoonmaken van een huis, bedrijf enz. lijkt behoorlijk klus omdat er aanzienlijk veel bij komt kijken waar men aandacht aan moet geven.

 • Welke delen dienen te worden schoongemaakt en welke hebben een grondiger schoonmaak nodig?
 • Welke methoden worden best gebruikt om een optimaal resultaat te bekomen?
 • Hoe dikwijls is een diep schoonmaak noodzakelijk?

Met onze jarenlang ervaring in industrieel, residentiel en commercieel reinigen in België zijn wij goed vertrouwd om aan al deze vragen een antwoord te bieden. U kunt ons met een gerust hart uw clean programma’s toevertrouwen.

SERVICE

ERNA GROUP  levert tegen betaalbare en concurrentiele prijzen een doeltreffende kwaliteit schoonmaak bij uw verhuis. Ons opgeleid personeel laat uw oude pand achter in uitstekende staat en verzekerd dat uw nieuwe woonst voor u klaar staat enkel het uitpakken hoeft u zelf te doen. Wij worden dan ook vaak gecontacteerd door beheerders van vastgoed en de onroerend goed sector.

SCHOLEN

De schoonmaak in een school of een instelling voor hoger onderwijs verschilt compleet van die in bijvoorbeeld een kantoor of een huis. Er bestaat geen twijfel over het feit dat schoollokalen, unief aula’s enz. dienen te worden schoongemaakt met de grootste efficiëntie. Dagelijks lopen er honderden mensen door deze gebouwen. De meesten onder hen zijn onze kinderen en jongvolwassenen waarvan de gezondheid gemakkelijk kan worden aangetast door verschillende voedselovergevoeligheden en allergieën. Periodieke schoonmaak van scholen is groot beland. Het moet ook flexibel zijn zodat het onderwijsproces niet verstoort.

Voor een vakkundige schoonmaak van een school gebruiken ERNA GROUP  kindvriendelijk schoonmaakrooster.  Neem vandaag gerust contact met ons op of vraag vrijblijvend een offerte aan!

TOEWIJDING

Een schone leefomgeving behouden om in te werken en te leven is niet altijd gemakkelijk. Frisheid in de ruimten zorgt ervoor dat je rustig kunt ademen en gezond blijft, het is tevens van groot belang voor de geestelijke gezondheid. Onfrisse werkomgevingen werken onderdrukkend voor onze geest en zorgen voor verlaging van onze productiviteit en concentratie.

VERDERE DIENSTEN

Winkelcentra

ERNA GROUP  verstaan dat winkelcentra die ordelijk en clean ogen en zijn een positieve uitstraling hebben op hun bezoekers.  En een schoon winkelgebied, in en om het winkelcentrum is belangrijk voor het runnen van een succesvol winkelcentrum. En natuurlijk voor een goed imago. Rommelige en vuile winkelgebieden verkorten de doorlooptijd van kopers waardoor zij niet ontdekken wat u te bieden heeft. Een schoon winkelcentrum is waar bezoeker graag komen. Zowel in het winkelcentrum als daarbuiten moet de omgeving aantrekkelijk zijn. Dit is van groot belang voor het welslagen van een winkelcentrum. De bezoekers vinden het nu eenmaal prettig om te winkelen in een schone, opgeruimde omgeving. Erna heeft jarenlange ervaring met het schoonmaakonderhoud van winkelcentra, winkels en winkelgebieden. Door onze ervaring letten wij op de kleinste details.

Schoonmaak dagelijks of periodiek

De ERNA GROUP reinigingsservice kan de klus van huishoudelijke taken en onderhoud verlichten met hun waaier aan schoonmaakplannen. Aangepast aan uw behoeften op basis van dagelijks, wekelijks, tweewekelijks, maandelijks enz.

Onderhoud van zorginstellingen en medische kantoren

Er zijn voor het cleanen van zorginstellingen vele voorschriften. In de gezondheidszorg is de consument zich er steeds meer bewust van de noodzaak van rigoureuze de contaminatie. Facilitaire infecties vertegenwoordigen bijna twee miljoen patiënten aantallen op jaarbasis. Daarom is het voor de hedendaagse zorginstellingen van het grootste belang om te beschikken over goed opgeleid verantwoordelijk en efficiënt uitgerust schoonmaakpersoneel.

Reinigen fitnesscentra

Mensen komen naar fitnesscentra of gym om aan hun gezondheid te werken. Zij verwachten dan ook een gezonde en hygiënische omgeving zonder slecht ruikende kleedkamers, plakkende uitrusting en vuile vloeren.

Fitnesscentra kunnen een plaats zijn waar bacteriën en ziektekiemen vrij spel hebben. Vooral als algemeen onderhoud en hygiëne worden verwaarloosd. Regelmatige reiniging van de fitnessruimten, wasruimten, waterpartijen, bureaus, cafetaria evenals toetsenborden, printers enz. kunnen de verspreiding van virussen sterk verminderen. De meeste ziekte kiemen worden overgedragen door contact met onhygiënische oppervlakken, denk maar aan oppervlakken zoals tafels, deurknoppen enz.

Vloerreiniging en onderhoud

ERNA GROUP  verzorgt het onderhoud van uw vloer met de juiste apparaten en materialen. De ruimtes in-en uit ruimen regelen wij ook voor u. Bij verschillende vloeren horen verschillende onderhouds- en reinigingsmethodieken.

ERNA GROUP biedt u specialistische reiniging en onderhoud van alle type vloeren. Of het nu een linoleumvloer, houtenvloer, betonvloer, parketvloer, marmerenvloer, natuurstenenvloer of tapijt betreft, ERNA heeft voor alle vloertypen de juiste behandelmethode. Wij streven ernaar om met specialistische reinigers een passende aanbieding te doen waarbij uw vloer de juiste uitstraling krijgt en waarbij de houdbaarheid van uw vloer gewaarborgd blijft.